Winkels

Winkelcomplexen en supermarkten lopen vaak tegen grenzen aan. Consumenten willen zo veel mogelijk keuze en variatie, maar de ruimte voor bebouwing is beperkt en het parkeervraagstuk gaat steeds meer knellen.

Zowel herontwikkeling van een bestaande als verhuizing naar een andere, ruimere locatie zijn ingrijpende stappen. Er komt veel bij kijken: denk onder meer aan marktanalyses, bestemmingsplannen, de conceptontwikkeling, het vinden van de juiste partners om deel te nemen. De Brug Vastgoed heeft veel ervaring met deze en andere belangrijke aspecten van retail projectontwikkeling.

Meegaan met bewegingen

Vaak gaat het om langlopende (meerjaren) projecten. De omstandigheden waaronder het project is opgestart kunnen intussen veranderen; een uitdaging die des te groter wordt door de verschillende belangen die in dit soort projecten meespelen. Door onze ervaring hebben we een goede antenne voor veranderingen die een rol kunnen gaan spelen; hier anticiperen we in dat geval slagvaardig op. Met uiteraard het vereiste inlevingsvermogen en gefundeerde overtuigingskracht naar de stakeholders.

Gerealiseerde projecten

Contact

We staan altijd open voor een kennismaking: we kijken er naar uit!

Bel ons op telefoonnummer

06-53 789 498

Stuur een e-mail naar

info@debrugvastgoed.nl