Woningen

De Brug Vastgoed ontwikkelt woonprojecten die een aanwinst zijn voor de bebouwde omgeving. Woningen die de wereld weer een stukje mooier maken. Met tevreden bewoners: vandaag én morgen.

Bij de ontwikkeling van woonprojecten gaan we op de eerste plaats uit van de locatie en de toekomstige bewoners. Hoe zijn de demografische en maatschappelijke ontwikkelingen, aan welke woningen is behoefte en hoe kunnen we dat op deze locatie het beste invullen. Is er behoefte aan starterswoningen of juist aan luxe appartementen? Wat is het budget, wat zijn de eisen en wensen van de toekomstige bewoners? Welke keuzemogelijkheden gaan we hen bieden?

Wonen en commerciële functies

Bij de herontwikkeling van dorpskernen en stadcentra gaat het niet alleen om wonen. De aantrekkingskracht en het succes van woonprojecten is dan niet los te zien van de integratie van winkels en andere voorzieningen. Het mes snijdt aan twee kanten: bewoners kunnen winkelen op loopafstand, ondernemers hebben een vaste klantenkring. Bovendien bevordert de bedrijvigheid de sociale veiligheid van de kern of wijk.

Gerealiseerde projecten

Contact

We staan altijd open voor een kennismaking: we kijken er naar uit!

Bel ons op telefoonnummer

06-53 789 498

Stuur een e-mail naar

info@debrugvastgoed.nl